Start
Huisje
Reserveren
Park
Omgeving
Foto's
Deutsch
English
Francais

8,9

Recreatiecentrum Mounewetter

Onze mobile home staat op recreatiecentrum Mounewetter. Wij waren gelijk enthousiast over dit prachtige en keurige park en de gepassioneerde eigenaren. U haalt uw sleutel op bij de receptie; zij maken u ook graag wegwijs op het park en in de omgeving.

Mounewetter staat garant voor een geslaagde vakantie voor jong en oud. Het gezellige park dankt haar naam aan de naast gelegen molen en het zwembad. De woorden "molen" en "water" zijn in het Fries vertaald "mounewetter". We hebben voor een mobile home op dit park gekozen vanwege de fantastsche omgeving. En door de uitstekende parkfaciliteiten en de diverse (georganiseerde) activiteiten voor de allerjongsten tot de wat oudere jeugd. Daarnaast heeft de gemoedelijkheid en de onbegrensde mogelijkheden van Friesland mede onze keuze bepaald.

Zwemmen kan in het aangrenzende openluchtzwembad "Waterpark Mounewetter" met onder andere een 25 meter bad, springtoren, kleuterbad, waterspeeltuin en airtrampoline. Dit buitenbad is verkozen tot beste buitenbad van Friesland. Ook op het water is er volop pret. Het park ligt direct aan de Elfstedenroute, heeft aanlegsteigers en verhuurt een motorboot en kano's voor een schappelijke prijs.

Voor de sportliefhebbers beschikt het park over een eigen multifunctioneel sportveld. Tennissen kan op de 2 tennisbanen naast het park. Verder is er prima viswater op 1 minuut loopafstand. De Waddenzee is binnen 10 minuten te bereiken voor avontuurlijk zeevissen. Mounewetter is een erkende fietscamping en is gunstig gelegen als uitvalsbasis voor vele aantrekkelijke fietstochten.

Het is niet verwonderlijk dat RC Mounewetter op Zoover beoordeeld wordt met maar liefst een 8,9!

Als u hier klikt, dan opent een korte folder van het park. Meer informatie vindt u ook op www.mounewetter.nl

Het Fries-Vogelhuisje staat op plaats nummer 76, zie plattegrond.

 
     

Start | Huisje | Reserveren | Park | Omgeving | Foto's | Deutsch | English | Francais

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 14 februari 2016